„În pași de dans”- invitație la concurs zonal de dans modern.

Școala cu Clasele I-VIII„ Arhitect T. T. Socolescu” Păulești-Prahova, reprezentată prin doamna directoare Nicoleta Zaharov, organizează concursul zonal de dans modern, editia I, „În pași de dans ”.

Concursul se va desfasura în data de 21 mai 2011, începând cu ora 09:00, la Caminul Cultural, sat Păulești, com. Păulești. Amânarea competiției este o consecință a faptului că data de 21.05.2011 este Ziua Mondială pentru diversitate culturală pentru Dialog şi Dezvoltare este anual a avut loc pe 21 mai pentru a ajuta oamenii să înveţe despre importanţa diversităţii culturale şi armonie.

***

      Subliniind nevoia de a întări potențialul cultural ca modalitate de atingere a prosperității, dezvoltării durabile și a coabitării pașnice globale, Adunarea Generală ONU a decis, la 20 decembrie 2002, proclamarea zilei de 21 mai drept Ziua mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare (rezolutia 57/249). Întrunindu-se în ultimele zile ale Anului ONU pentru tezaur cultural (2002), Adunarea Generală recunoștea legatura strânsă dintre protejarea diversității culturale și cadrul larg al dialogului dintre civilizații.

Mai multe puteți afla de aici: http://www.onuinfo.ro/onu_romania/calendar/

***

Vă invităm să participați la concurs și în același timp să faceți parte din juriul concursului, totodată solicităm confirmarea prezenței în termen de 15 zile de la primirea invitației la nr. de telefon: 0767.67.90.86; 0244/224.301.

Hai la dans!


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s